Nova seu i noves oportunitats socials i ambientals.


Solidança posa en marxa el nou  centre a Sant Just Desvern per a la gestió de residus, de 4.000 m2. Aquest repte ha estat possible  gràcies a l’esforç de totes les persones que ens acompanyen en el nostre dia a dia.

Amb aquest  centre aconseguim el nostre objectiu principal: la creació de 40 llocs de treball per a persones vulnerables, tot augmentant la capacitat de gestió de les fraccions de residus en les dues grans àrees: Tèxtil a través del programa Roba Amiga i RAEEs.

També volem ampliar l’oferta de serveis en gestió i preparació per a la reutilització de residus als municipis, empreses i particulars. Alhora volem esdevenir exemple i model d’activitat d’economia circular: els vostres residus són els nostres recursos.

Aquest projecte té un caràcter innovador,  doncs amb la seva posada en marxa, serem uns dels primers centres de preparació per a la reutilització de RAEEs a Catalunya.

El nou marc normatiu ens permet ser molt optimistes vers aquesta nova activitat doncs prioritza la reutilització com a via de gestió d’aquests residus, i estableix objectius concrets de reutilització, un repte important per al que Solidança estem preparats/des, ja que som especialistes en recuperació i reparació d’electrodomèstics gràcies als 10 anys d’experiència que ens ha dotat d’un importantíssim “know-how”. La PxR de RAEEs a més significa la creació de llocs de treball més especialitzats i qualificats, i s’emmarca en l’àmbit dels green jobs.raee

3 pensaments sobre “Nova seu i noves oportunitats socials i ambientals.

Deixa un comentari