LA ROBA DE BARCELONA NORD RECOLLIDA PER SOLIDANÇA

Des del dia 1 de desembre d’enguany Solidança realitza el servei de recollida de roba amb contenidors Roba Amiga a la ciutat de Barcelona.

L’Ajuntament de Barcelona a través de l’empresa pública Tersa fa anys que confia en les empreses d’inserció per tal de donar aquest servei a la ciutadania. És un concurs públic amb clàusules socials i ambientals.

Solidança- Roba Amiga hem guanyat el concurs de la zona nord de la ciutat, i Engrunes la part sud. Per a la nostra entitat és una gran oportunitat per a enfortir la tasca social que realitzem amb la recollida de roba, i ens permetrà la creació de 14 nous llocs de treball per a persones vulnerables.

Amb el lema la teva roba crea llocs de treball,  les entitats socials de Catalunya van posar en marxa el programa Roba Amiga (www.robaamiga.cat) amb l’objectiu de crear llocs de treball per a persones vulnerables derivades de Serveis Socials a través de la valorització i gestió del residu tèxtil.

Què en fem de la roba?

La recollim, la seleccionem, l’etiquetem i la venem a les nostres botigues de segona mà a preus molt assequibles. Solidança comptem amb una planta de 4.000 m2 a Sant Just Desvern per a la gestió del residu tèxtil. I, amb una xarxa de 6 botigues de roba de 2ona mà.robabcn

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s