Missió, visió i valors

MISSIÓ
Promoure la inserció sòciolaboral de col•lectius en risc d’exclusió social del nostre entorn a través d’activitats vinculades a la gestió integral dels residus des del disseny de sistemes i campanyes de residus a l’execució de la recollida de residus fins a llur comercialització.

VISIÓ
Esdevenir empresa d’inserció de referència en l’àmbit de la inserció sòciolaboral i de les activitats ambientals al Baix Llobregat.

VALORS I PRINCIPIS

Solidança és una entitat que es regeix per uns principis i valors de:

1.Responsabilitat: Solidança treballa des del triple vessant de responsabilitat, de manera integral.

  • Responsabilitat interna, en la qual assumeix un compromís amb els treballadors en participació, formació, conciliació familiar i igualtat
  • Responsabilitat externa, en tant en quant potencia el fet de treballar prioritàriament amb proveïdors i clients que comparteixin els nostres valors i en especial el compromís amb la inserció i el respecte al medi ambient
  • La responsabilitat amb l’entorn, amb la qual es té un compromís per vetllar per la preservació del patrimoni (cultural, natural i arquitectònic).

2.Eficàcia i eficiència: Totes les activitats de Solidança s’han de regir per uns principis de gestió eficaç i eficient, segons els quals cada treballador participi d’acord a les seves capacitats i possibilitats.
3.Innovació: Solidança té la voluntat de millorar adaptant-se a les noves realitats i necessitats en l’àmbit del medi ambient i la recuperació.
4.Transparència: Solidança aposta perquè totes les seves activitats se centrin en la transparència de gestió, així com en adoptar mesures i mecanismes que la fomentin.
5.Diversitat: Solidança té un compromís amb la diversitat des de l’àmbit cultural, social, personal, de procedència, etc.
6.Cooperació:Solidança treballa amb la creació de sinèrgies amb altres empreses d’inserció des de la col•laboració de treball en xarxa.
7.Sensibilització: Solidança pren també el compromís de sensibilitzar i crear opinió sobre inserció i mediambient.

2 pensaments sobre “Missió, visió i valors

Deixa un comentari