Renovem el conveni del Programa INCORPORA i del PUNT FORMATIU INCORPORA de l’Obra Social “La Caixa”

Firma Incorpora Solidança 2018-01-12

Aquest matí hem assistit a la signatura per a la renovació del conveni del Programa Incorpora de l’Obra Social “La Caixa” conjuntament amb el conveni del Punt Formatiu Incorpora. Un any més, seguim consolidant el servei d’intermediació laboral de Solidança a través de l’Obra Social “la Caixa”.

Solidança, forma part d’aquest programa des dels seus inicis, ara fa 10 anys.  Un servei d’intermediació laboral amb tècnics d’inserció laboral i prospecció que proporcionen tot l’assessorament necessari per a l’empresa, així com tot el suport en les diferents fases del procés de recerca de feina de l’usuari: des de la selecció fins a la completa integració en el lloc de feina.

A més, la participació en la xarxa de Punts Formatius Incorpora ens permet millorar l’ocupabilitat de les persones que es troben en risc o situació d’exclusió social a través de la formació tècnica i sobretot de la formació en competències transversals, de manera que puguin tenir més possibilitat d’incorporar-se al mercat laboral.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s