Solidança fa 20 anys

lg_Solidança_20anys_combi_RGB.jpg

L’Associació SOLIDANÇA va començar a caminar ara fa vint anys; era difícil d’imaginar quins esculls hauríem de superar, amb quins suports comptaríem, i el més impor­tant, com aniríem trobant les persones que ens ajudarien a tirar endavant el projecte per fer-lo gran.

Vam acceptar el repte amb il·lusió i amb ganes, i des­prés d’uns primers anys apassionants i durs, el projecte va anar agafant força i vam professionalitzar la gestió del residu tèxtil en el marc del programa Roba Amiga, comptant amb el reconeixement i suport de les Administracions Locals, la Generalitat de Catalunya, el Programa Incorpora de L’Obra Social de la Caixa, així com altres institucions que en el seu dia també van apostar pel nos­tre projecte.

El creixement i la consolidació de SOLIDANÇA no hauria estat possibleni viable sense la implicació perso­nal i professional de l’equip de responsables que, al llarg dels anys, han gestionat i gestionen el dia a dia de les diverses activitats, i que són l’ànima i l’encaix del conjunt de SOLIDANÇA. Aquest equip multidisciplinar treballa amb una visió holística de la persona per la INSERCIÓ SOCIOLABORAL de centenars de dones i homes que han trobat el recurs per refer la seva vida personal, laboral i professional a la nostra entitat. Ells i elles formen avui un equip cohesionat i implicat. I compten i comptaran per sempre amb el suport, col·laboració i agraïment de tota l’AssociacióSOLIDANÇA i amics/gues i simpatitzants.

L’activitat desenvolupada els darrers 20 anys es resu­meix en el lema de Solidança: UN COMPROMÍS AMB LES PERSONES, UNA APOSTA PEL MEDI AMBIENT. Aquests 20 anys han fet de Solidança una empresa d’economia social i solidària de referència en els municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, així com el Bages, el Vallés occi­dental i el Baix Empordà. Estem molt satisfets i satisfetes dels resultats, i continuarem treballant amb nous reptes i creant noves oportunitats per afavorir la inclusió social de persones en situació de vulnerabilitat.

Josep Maria Fisa

President

4 pensaments sobre “Solidança fa 20 anys

  1. Felicidades por el trabajo hecho¡¡¡¡¡ Con vuestro esfuerzo hacéis posible que este mundo sea un poquito mejor

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s