Jornada de RE-Enchufa a Madrid

publicar a xarxa

Gran èxit de convocatòria a les jornades RE-Enchufa d’AERESS ahir a Madrid, a la seu del Ministerio de Medio Ambiente y Agricultura, on vam poder compartir amb tots els actors involucrats reflexions i anàlisi sobre la PREPARACIÓ PER A LA REUTILITZACIÓ un any després de l’aprovació del Reial Decret 110/2015.Solidança com entitat d’AERESS vam participar a la taula rodona de bones pràctiques, presentant el nou centre de gestió de residus d’electrodomèstics, que té capacitat per a fer PXR de 1.000 TM de RAEEs al ‘any.

La conclusió de la jornada és que la PXR de RAEEs és prioritària i caldrà posar fil a l’agulla per part de tots els actors per a acomplir amb l’objectiu del 3% de reutilització. El Ministerio de Medio Ambiente i l’ARC aposten fermament en aquest sentit, i van demanar més implicació per part de les empreses de distribució per a fer possible aquesta tasca. L’ARC veu possible arribar a un 5% de PXR de RAEEs per al 2020, tal com s’ha programat al PRECAT.

Les entitats d’AERESS, entre elles Solidança, vam defensar la conveniència de fer inserció laboral amb l’activitat de la PXR de RAEEs, de manera que s’aconsegueixi un doble objectiu ambiental i social amb aquesta activitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s