Dades Tancament Programa Incorpora 2015

937 persones ateses, 197 persones incorporades a l’empresa ordinària amb un contracte de treball, 609 empreses visitades, 66 empreses contractants i 225 ofertes de treball gestionades. Aquest és el treball realitzat des de SOLIDANÇA a través del Programa Incorpora d’Obra Social “la Caixa”.

Des de 2009, l’Associació Solidança participa al Programa Incorpora de “la Caixa”, un programa d’intermediació laboral que té com a objectiu facilitar la integració laboral a persones en situació d’exclusió social.

Aquesta iniciativa es caracteritza per combinar de forma òptima les necessitats del teixit social i empresarial, per assegurar l’èxit en la inserció de diferents col·lectius. En el cas de l’Associació Solidança els col·lectius atesos són: Dones i famílies monoparentals, dones víctimes de violència masclista, joves en fracàs escolar, majors de 45 anys, aturats de llarga durada i immigrants.

Per aconseguir-ho, s’ha desenvolupat un model en xarxa d’entitats, i una xarxa solidària d’empreses que fomenten, en la seva política d’empresa i entre el seu equip, la responsabilitat social empresarial. D’aquesta manera, empreses i entitats treballem junts amb un objectiu comú.

Mitjançant aquesta xarxa, Incorpora ofereix un servei integral gratuït per a l’empresa a través de tècnics d’inserció laboral de les entitats que li proporcionen tot l’assessorament necessari i ple recolzament a totes les fases del procés: des de la selecció fins a la completa integració al lloc de treball.

Els bons resultats aconseguits ens animen a seguir treballant per arribar a més persones de la comarca, aconseguir més insercions i ampliar i fidelitzar la xarxa d’ empreses.

incorpora

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s