Solidança participa a la II Conferència Internacional sobre el rol de les entitats socials en la gestió del residu tèxtil a Soissons (França)

Aquest mes de desembre Solidança va participar a la II Conferència Internacional sobre el rol de les entitats socials en la gestió del residu tèxtil, organitzada per RREUSE amb la col·laboració d’Emmaüs França i Le Relais. La conferència va tenir lloc els dies 10 i 11 de desembre a Soissons, França, i va comptar amb la presència de 70 participants provinents de 14 països. Solidança hi va participar junt amb 3 organitzacions més d’AERESS.

La iniciativa té com a objectiu enfortir a nivell tècnic i estratègic a les entitats socials que gestionen el residu tèxtil, creant el context idoni per a compartir experiències i coneixement, així com analitzar les tendències del sector, riscos i oportunitats a nivell europeu.

20151210_140015

Solidança va participar a la taula rodona sobre Estat del mercat, cooperació i innovació, que s’encarregava d’analitzar la situació actual del mercat del residu tèxtil i l’evolució del sector. Durant el primer dia es van posar en comú la diversitat de realitats a nivell europeu i es va posar de relleu que algunes de les dificultats i fortaleses són comunes a totes les entitats del sector.

Des de RREUSE es va presentar el posicionament de les entitats de la xarxa davant de la gestió del tèxtil usat que pretén fer una defensa del tipus de gestió desenvolupada pel sector, centrada en el compliment d’una sèrie de criteris socials, econòmics i ambientals.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s