PUNT FORMATIU del PROGRAMA INCORPORA

Solidança, com a Punt Formatiu de la xarxa del Programa Incorpora, ha posat en marxa 3 formacions en Gestió i Manipulació de Residus Urbans i Industrials.

El Programa Incorpora  té com objectiu facilitar l’accés a l’ocupació a col·lectius en risc o situació d’exclusió social. Es basa en les necessitats del teixit social i empresarial per garantir una bona integració de la persona en l’empresa. En aquesta sentit, Solidança, com a Punt Formatiu Incorpora, pretén formar els alumnes per millorar la seva ocupabilitat per aconseguir i mantenir un lloc de feina. Amb aquest objectiu, s’inicia aquest 2015 el curs pilot de Gestió de Residus Industrials i Urbans (270h.), dins de la xarxa d’entitats del Programa Incorpora de l’Obra Social de la Fundació Bancària “La Caixa”. Una formació dual tècnica i transversal que inclou les pràctiques laborals en empreses del sector de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

PFI

Una dada remarcable i que ens esperona a continuar amb les formacions són les dades d’inserció aconseguides, doncs el 50% dels i les alumnes han trobat feina al finalitzar el curs.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s