Solidança visita l’entitat ENVIE a Bordeus

El passat 8 de juliol una comissió de 10 entitats pertanyents a AERESS, entre elles SOLIDANÇA, vam estar visitant els centres de tractament i preparació per a la reutilització de l’entitat ENVIE a la ciutat de Bordeus. ENVIE és una entitat francesa sense ànim de lucre que es dedica a la gestió dels residus d’aparells elèctrics i electrònics.

En aquesta visita vam poder visitar un CENTRE DE PREPARACIÓ PER A LA REUTILITZACIÓ DE RAEES, la botiga de venta d’electrodomèstics, un centre logístic de recollida de RAEEs i un centre de tractament de frigorífics.

ENVIE, igual que AERESS, és sòcia de la xarxa europea d’entitats gestores de residus d’economia social RREUSE.

La visita va ser molt instructiva i vam poder compartir coneixement, experiència. Agraïm l’hospitalitat a la direcció d’ENVIE-Bordeus per la seva atenció.

image001

Aquesta visita s’ha desenvolupat en el marc del projecte RE-ENCHUFA, que té com a objectiu contribuir al desenvolupament d’una economia circular i a reduir els impactes ambientals associats a la gestió dels RAEE sobre la base del foment del procés de preparació per a la reutilització. Es tracta de treballar en l’enfortiment de la xarxa estatal de centres de preparació per a la reutilització en el marc de la seva definició a nivell legislatiu segons el recentment aprovat RD RAEE i en el perfeccionament dels processos interns de gestió. Per a això, una de les activitats a desenvolupar consisteix en la visita a bones pràctiques tant nacionals com europees, sent la visita a ENVIE la segona de totes elles.

Fotos 945-2

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s