Visita d’UNIDO al centre Fandema

El Director Regional, Dr. Josephine Odera, i Mrs Yébe Diallo, Coordinadora Regional d’Empoderament de la Dona d’ONU Dones (Àfrica Central i de l’Oest) van ser convidats per Victor Djemba, el representant d’UNIDO, i coordinats per l’Oficina de Projectes a Gàmbia, Mr. Dodou Gaye i Peter D. Mendy, a visitar el projecte de FANDEMA. Fandema és un dels projectes d’UNIDO (sota GEF-UNIDO 4) on es treballa per l’empoderament de les dones per mitjà de l’accés a energies renovables, oferint una formació específica en energies renovables per les dones de la regió.

“Aquesta visita ens va encoratjar a treballar encara més per alleujar la pobresa per mitjà de l’accés a energies renovables. I així, creiem que ha inspirat a tots els participants. Agraïm l’esforç fet per totes les organitzacions que s’han unit per fer aquesta visita realitat.”

Solidança participa a Fandema des dels seus inicis, un projecte de codesenvolupament que consisteix en un centre de formació per a dones a Gàmbia, un dels països més pobres d’Àfrica.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s