Fil a l’agulla. Inauguració del primer taller de costura a Tujereng

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

La matinada de diumenge, vam rebre a l’Esperença Marimón, una professional del disseny, l’art i la costura, de Ses Illes (Mallorca). L’Esperança, que treballa amb una entitat homòloga a Solidança a Mallorca, Fundació Deixalles, en concret a la delegació de Cap de Pera, s’encarrega del taller de la roba i de formació en costura per a persones en risc d’exclusió social.

Des de dilluns 22 de novembre, a Tujereng, ha continuat la seva tasca didàctica en l’art del disseny i la costura, amb dos tallers d’iniciació a la costura de 50 hores cadascun. Les vuit dones inscrites, dividides en dos grups, matí i tarda, apendran diverses tècniques de cosir manualment, de cosir a màquina i sobretot, a iniciar-se en l’art del patronatge i dels acabats de qualitat.

Un pas més realitzat entre Solidança i Sant Just Solidari per millorar les habilitats formatives de les dones de Tujereng.

De part de tots i totes, li donem una càlida benvinguda i un agraiment a tothom que ha fet possible posar fil a l’agulla al somni de les nostres dones!.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s