Tret de sortida als tallers metropolitans de prevenció de residus

Aquesta setmana han començat els tallers de prevenció de residus per als municipis metropolitans que els sol·licitin. Aquests van adreçats a adults que volen iniciar-se en el món de la reparació i petites activitats de manteniment que permetran allargar la vida útil dels materials. També hi haurà activitats més concretes de cadascuna de les especialitzacions per a persones amb uns nivells més avançats.

Les activitats se centren en l’àrea del bricolatge i de la costura. El bricoltage és una activitat manual que realitza un mateix, prescindint dels serveis professionals, per a la creació, millora, manteniment i/o reparació d’objectius, equips, instal·lacions en especialitats com fusteria, fonateneria, electricitat, etc. que reutilitza el preexistent per mitjà de diversos recursos. Les diverses especialitats de bricolatge ofereixen per tant, la reutilització de materials alhora que s’està allargant la vida útil dels objectes.

Quant a la costura, és la mateixa filosofia poder mantenir, transformar, fer petits arrenjaments, redissenyar, i/o crear noves peces per a prevenir la generació de residus tèxtil allargant-ne la vida útil de la roba.

Aquesta setmana, el calendari de tallers és:

  • Viladecans: Petits arranjaments de roba. Dimarts 16/11 .
  • Sant Boi: Petites reparacions d’aigua amb tècniques de soldar. Dimarts 16/11; Electricitat a casa. Dimecres 17/11; Pintura domèstica en les diverses superfícies. Dijous 18/11; Petites reparacions d’electrodomèstics diversos. Divendres 19/11, Reparacions d’electrodomèstics més avançades. Dissabte 20/11.
  • Tiana: Petits arrenjaments de roba. Dissabte 20/11. 

Us hi esperem!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s