Inauguració deixalleria Sant Just Desvern

Una trentena de persones van assistir a l’acte oficial d’inauguració de la nova concessió per a la gestió de la deixalleria de Sant Just Desvern el passat divendres 4 de juny a la tarda.

L’acte, que va tenir lloc en les pròpies instal•lacions de la deixalleria, va ser distés i proper, amb una representació del Consistori de l’Ajuntament encapçalada per l’Alcalde, la 1ªTinent d’Alcalde, el Regidor de Medi Ambient i d’altres regidors i els representants de Solidança, el president i l’administradora, acompanyats dels treballadors i treballadores i d’amics i amigues de l’entitat com de Sant Just Solidari, van donar per inaugurada la nova concessió de gestió a Solidança.

Des del passat 17 de maig, Solidança Treball, gestiona la deixalleria de Sant Just Desvern. Una aposta de gestió de doble impacte, social i ambiental, aspecte que va emfatitzar Pere Orriols, Regidor de Medi Ambient, “l’Ajuntament ha apostat perquè la gestió la realitzi una empresa d’inserció, que combini i fomenti una millor recuperació i reutilització dels residus creant llocs de feina”.

Des de Solidança i per a la gestió d’aquest nou servei, d’una banda s’han creat dos nous llocs de treball, dels quals el 100% són d’inserció. I per l’altra, una gestió integral que va des d’una recollida i atenció a l’usuari acurada a una màxima reutilització i recuperació de materials com a una oferta d’activitats d’educació i sensibilització ambiental que fomenten la cultura de la prevenció i reutilització dels residus. I aquest és el repte que té ara Solidança, tal i com va fer referència l’Alcalde de Sant Just, el Sr Josep Perpinyà i Palau, “la ciutadania de Sant Just es caracteritza pel seu elevat grau d’exigència i per tant, el repte que té Solidança de garantir un bon funcionament del servei”.

Repte que el president de Solidança, Josep Maria Fisa i Bosch, va acollir des del lema de Solidança “Un compromís amb les persones i una aposta pel medi ambient”, per destacar que el lema no només seria de paraula, sinó de fet. “I creiem que aquest servei és més important que mai en aquest temps de crisi. Diem que quan hi ha crisi també hi ha noves exigències i noves oportunitats. Doncs bé. Això és el que volem amb la gestió dels residus: donar una nova oportunitat a les coses que poden ser reutilitzades i als materials que poden ser reciclats o recuperats.(…) El nostre respecte a la natura de la que formem part, ens demana que hi posem les nostres millors energies i la nostra millor sensibilitat. I així ho farem! (…) Però sobretot, amb aquest nou servei, volem ampliar la xarxa de persones que cerquen també noves oportunitats de treball. Oportunitat doncs d’un treball més solidari, que pugui arribar a tothom. (…)Esperem que les millores que poguem aportar encara facin a la deixalleria més coneguda i eficaç

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s